Hello hey, Mitt namn är Rikard Kaboom. Eller nja. Rikard Häll egentligen men Kaboom låter ju så mycket coolare!  En frilansande motion designer & animatör baserad i Tibro/Karlsborg, Västra Götaland.

Då jag i grunden är grafisk formgivare har jag alltid kundens varumärke med mig när jag skapar content. För enligt mig är det extremt viktigt, att i alla kanaler och tillfällen som ett varumärke kommunicerar – alltid ska finnas en tydlig branding i grunden. För utan den minns ingen vem du är. Det är ett långsiktigt spel som helst ska lägga tyngd i både kort och lång marknadsföring – alltså emotionell varumärkesbyggande och mer kortsiktig säljinsats. För att nå både nuvarande och potentiella kunder.

Att med animation kunna berätta historier och hjälpa andra att sälja sina tjänster eller produkter på ett intressant sätt. Att med rörelse och ljud kunna förmedla och fånga människors uppmärksamhet på ett helt annat sätt än med traditionella medier. Well, i grunden så handlar det om att lösa mina kunders problem på olika sätt.

Hör av dig med ditt så tar vi ett möte för att se hur vi ska lösa det!

Mvh
Rikard Häll
rikard@kaboom.se
+46 (0) 70 227 57 83

 

PS. Förutom här på kaboom.se kan du följa oss på Instagram, , Dribbble, Pinterest, Behance och LinkedIn.